Workshops voor scholen 

Sollicitatietraining | Workshop Kledingadvies
Presenteren van jezelf | 

Ben je op zoek naar een leuke workshop voor op school? Très Julie organiseert allerlei soorten workshops, clinics, trainingen en presentaties gerelateerd aan kleding. Zowel voor leerlingen als docenten. Mét of zonder visagiste.

Wat is het?

Kleding is een belangrijk onderdeel van hoe je door anderen gezien wordt. Ook in het zakenleven. In de workshops en presentaties die ik voor scholen organiseer geef ik tips hoe je het beste op anderen kunt overkomen. Altijd met een praktische en concrete insteek.

 

De workshops en trainingen zijn altijd op maat, maar zaken die vaak ter sprake komen zijn bijvoorbeeld do's and don'ts, lichaamstaal, beste soort kleding voor jouw lichaamsvorm en kleuradvies per type persoon.

Prijzen

Workshops of presentaties zijn altijd afgestemd op het publiek of doelgroep. Ik vind het belangrijk om persoonlijke aandacht te kunnen bieden, waardoor de voorbereidingstijd grotendeels afhangt van de grootte van de groep.

Daarnaast is de lengte/ duur van de workshop of presentatie uiteraard van invloed op de prijs.

Neem contact met me op voor een vrijblijvende offerte.

Veelgestelde vragen

Waar worden de Workshops Kledingadvies gegeven?

Workshops Kledingadvies kunnen op iedere locatie georganiseerd worden. Op school of op een andere externe locatie bijvoorbeeld. Het is over het algemeen wel handig als er wifi beschikbaar is op de betreffende locatie. 

Buiten Rotterdam worden reistijd- en kosten berekend, binnen Rotterdam niet. Wanneer een externe locatie gehuurd moet worden, zullen deze kosten doorberekend worden.

Wat kost een Workshop Kledingadvies?

Een Workshop Kledingadvies is altijd afgestemd op het publiek of doelgroep. Ik vind het belangrijk om persoonlijke aandacht te kunnen bieden, waardoor de voorbereidingstijd grotendeels afhangt van de grootte van de groep.

Daarnaast is de lengte/ duur van de workshop of presentatie uiteraard van invloed op de prijs.

Neem contact met me op voor een vrijblijvende offerte.

Is er een maximum aantal personen?

Om iedereen evenveel aandacht te kunnen geven tijdens de Workshop Kledingadvies is de maximale groepsgrootte in principe 10 personen. Dit is echter altijd in overleg.

Voor presentaties hanteer ik een iets andere aanpak, waardoor grotere groepen mogelijk zijn.

Neem contact met me op, dan maken we samen een plan!

Contact

+31 (0)6 422 35 951